Drivhuset generelt

Et drivhus må man jo have:-) men sikken et arbejde med at etablere det når det nu skal stå lige der hvor alle grantræerne stod. Men nu står det der, alle 6 kvm. Ser nu flot ud når det er en integreret del af køkkenhaven. 2011 overdrev jeg lidt med tomaterne, agurkerne, auberginerne, peberen, og chilli. Så der var vild trængsel derinde da alt kom op. Så lærte vi lidt der og 2012 skal vi nok begrænse os lidt med planterne derinde. Skal jo også være plads til, at man kan sidde med et glas vin og nyde frodigheden.
 
Og JA, ordsproget taler sandt, nu kunne det være skønt med et "lidt" større drivhus, bare et mindre orangeri på 20-30 kvm ville være ok :-).
 
BILLEDE 1. Hyggeligt ser det ud, men tro mig, vi har brugt et ½ år på at fjerne ½ meter tykt lag affald mellem alle grantræerne. Vi taler om brændeovne, gryder/potter/pander, værktøj, jernstænger,, gl. hegnstumper, glasskår i lange baner, flasker, talerkener, fliser, mursten etc.

Før og efter billeder af drivhuset

En historisk rose skal tilhøre en rosengruppe, der er fra før år 1867 ifølge Old Garden Rose Committee i American Rose Society